Ads Top

Honeywell’s Voyager 1200G scant slecht leesbare en beschadigde barcodesHoneywell International introduceert de Voyager 1200g lineaire scanner. Dit apparaat is ontwikkeld  om slechte of beschadigde barcodes te scannen. De Voyager 1200g verkort de leestijd, verbetert de productiviteit en minimaliseert menselijke fouten door het handmatig invoeren van gegevens. Dit is een grote verandering ten opzichte van de best verkochte single-line scanners. Retailers kunnen met de Voyager 1200g de doorvoer verbeteren, wat zorgt voor een efficiëntere retail-omgeving met kortere wachttijden en uiteindelijk meer klanten en meer klanttevredenheid.
“Dagelijks worden miljarden barcodes gescand die allemaal verschillende kenmerken bevatten die het lezen moeilijk maken. Bij Honeywell hebben we gemerkt dat dit voor onze eindgebruikers een groot nadeel is”, zegt Taylor Smith, director of product management – scanning, Honeywell Scanning & Mobility. “De Voyager 1200g blinkt uit in het lezen van elk type lineaire barcode, beschadigd of niet. Het laat zien dat Honeywell toonaangevend is binnen de scanning-industrie en dat we voor onze klanten innovatieve oplossingen bieden.”
De Voyager 1200g is ontwikkeld met specifiek retailers en midden- en kleinbedrijf (MKB) in het achterhoofd. Het apparaat levert betrouwbare resultaten, wat zorgt voor minimale tot geen downtime en lagere onderhoudskosten. Daarnaast maakt de Voyager 1200g de installatie gemakkelijker door de automatische configuratie van het apparaat. Dit is gebaseerd op de detectie van het type interface-kabel en de aan- of afwezigheid van een stand. Deze mogelijkheden, samen met de gereedschapsvrije montage van de stand, maken de Voyager 1200g een unieke beleving voor de gebruiker.
Honeywell’s Voyager 1200g iets te zien op Wincor World 2011 Trade Fair & Forum van 25 tot 27 januari 2011 in Paderborn, Duitsland en op EuroShop Global Trade Fair (hal 6, stand 6134) van 26 februari tot 2 maart in Düsseldorf, Duitsland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.