Ads Top

Adler kiest voor RFID-readers van Nedap

Adler Modemärkte AG, een van de grootste textielketens van Duitsland, heeft de Store !D RFID-readers van Nedap geselecteerd voor de introductie van RFID-technologie in haar winkelnetwerk. Na een succesvolle pilot heeft Nedap de opdracht gekregen voor de projectplanning van de RFID-leespunten en de daarop volgende installatie van de RFID-hardware in alle 170 Adler-kledingwinkels. De roll-out is gestart in het vierde kwartaal van 2013 en moet volgens de planning in 2014 afgerond zijn. De moderetailer verwacht eind 2015 ROI te genereren.
De beslissing voor de omvangrijke roll-out bij Adler Modemärkte AG komt voort uit de positieve resultaten van een langdurige RFID-pilot in zeven winkels in Duitsland en Luxemburg. De doelstelling voor het verhogen van de omzet wordt gerealiseerd door hogere voorraadnauwkeurigheid, volledige transparantie van de goederenstroom en de voortdurende, foutloze aanvulling van het volledige textielassortiment. RFID-technologie wordt ingezet om de voorraadhoeveelheden constant bij te werken, nabestellingen correct te triggeren en out-of-stock-situaties te voorkomen. Door een hogere procesefficiëntie worden de workflows versneld en wordt de klanttevredenheid positief beïnvloed.
De Store !D RFID-hardware van Nedap wordt geplaatst bij alle kassa’s, de winkelingangen en de overgangen tussen het magazijn en de winkelvloer. De Store !D RFID-technologie wordt gebruikt voor de bewaking en het beheer van alle huidige voorraad in het magazijn en de winkel, en voor elektronische artikelbeveiliging (EAS). Bovendien krijgt het verkooppersoneel dankzij de versnelling van de kassahandelingen meer tijd voor de klant.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.