Ads Top

'Hergebruik beveiligingstags winst voor retailers'

Tyco Retail Solutions, een van 's werelds grootste leveranciers van geïntegreerde oplossingen voor het meten van de winkelprestaties en elektronische artikelbeveiliging die worden verkocht via ADT, wijst op het succes van zijn Source Tag Recirculation-programma. Dit programma verbetert de efficiëntie van de toevoerketen van retailers en vergroot hun omzet en winstgevendheid. Jaarlijks worden meer dan 750 miljoen hard tags gerecycled.
Momenteel nemen zeven belangrijke wereldwijde retailketens deel aan het Source Tag Recirculation-programma van Tyco Retail Solutions. Dit programma is het resultaat van veertig jaar van uitmuntendheid op het gebied van elektronische artikelbeveiliging binnen de retailsector. Retailers hoeven alleen de tags aan te schaffen die ze werkelijk nodig hebben en ontvangen direct een vergoeding wanneer ze de tags retourneren voor recycling - Tyco draagt het risico voor de inventaris van hard tags.
Dankzij deze aanpak maken de kosten van tags onderdeel uit van de productiekosten voor kleding in plaats van hun weg te vinden naar de personeelskosten. Het recyclingprogramma zorgt ervoor dat retailers kunnen beschikken over kant-en-klaar beveiligde artikelen die meteen gereed zijn voor de verkoop, hetgeen zowel de omzet als het voorraadverloop ten goede komt. Recentelijk slaagde een grote wereldwijde keten van winkels voor speciale kleding erin om zo'n 30% tot 50% meer artikelen per uur naar de winkelvloer te brengen door gebruik te maken van kleding die kant-en-klaar was beveiligd met tags. Retailers die de EAS-tags combineren met RFID kunnen profiteren van een veilige wereldwijde toevoerketen en een gedetailleerd inzicht in hun totale winkelvoorraad. Het bestaande recyclingprogramma voor EAS-tags biedt aanzienlijke voordelen voor retailers die overstappen naar voorraadoplossingen op artikelniveau.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.