Ads Top

Nieuwe financiering voor Ungragrid

Innovation Industries heeft samen met de bestaande investeerder Mainport Innovation Fund geïnvesteerd in Undagrid. Het bedrag is niet bekend gemaakt, maar men spreekt over een totale investering tot nu toe van enkele miljoenen.

Het bedrijf krijgt de financiering om het eigen ontwikkelde IoT-sensor platform internationaal verder uit te rollen en de groei te versnellen. Undagrid gebruikt zeer energiezuinige sensoren om complexe logistieke processen slimmer en succesvoller te maken in voornamelijk de luchtvaartindustrie.

Door real-time data van bewegende bedrijfsmiddelen te visualiseren, kunnen operationele processen gericht worden geoptimaliseerd. Daardoor besparen bedrijven fors op doorlooptijden en de inzet van hun middelen, terwijl ze tegelijkertijd hun servicegraad en klanttevredenheid verhogen.

Undagrid is ub 2014 gestart met het ontwikkelen van energiezuinige sensoren op basis van unieke communicatietechnieken. Na een eerste roll-out op de luchthaven Schiphol, is het bedrijf inmiddels actief op elf verschillende luchthavens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.