Ads Top

MS Mode investeert in voorraadnauwkeurigheid

Modemerk MS Mode rust haar 185 winkels in de Benelux, Frankrijk en Spanje uit met RFID-technologie van technologieconcern Nedap.

Het is de grootste uitrol van RFID-technologie in de Benelux tot nu toe. RFID is voor MS Mode een belangrijk onderdeel in het verbeteren van voorraadbeheer en -betrouwbaarheid. Dit zorgt ervoor dat de bevoorrading nauwkeurig wordt afgestemd op de winkelvoorkeur van de consument. Hiermee optimaliseert MS Mode de productbeschikbaarheid op winkel- en DC-niveau.

MS Mode kan met behulp van refill-functionaliteit in de Nedap !D Cloud App eenvoudig zien welke items vanuit het winkelmagazijn aangevuld moeten worden op de winkelvloer. Daarnaast is de RFID data gekoppeld aan een door MS Mode ontwikkelde applicatie die ervoor zorgt dat op basis van slimme algoritmes nauwkeurig wordt bepaald welke voorraad op welk moment naar welke winkels en kanalen moet worden verstuurd.

Ook zet MS Mode RFID technologie in om binnenkomende goederen snel te checken. Dit zorgt ervoor dat winkelmedewerkers kunnen rekenen op betrouwbare voorraadinformatie vanaf het moment van levering en hierdoor klanten beter kunnen bedienen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.