Ads Top

Nedap introduceert iD Cloud Loss Prevention

Nedap lanceert iD Cloud Loss Prevention, een cloud-gebaseerde RFID-oplossing die retailers in staat stelt derving op te sporen, te kwantificeren en te voorkomen.

De oplossing maakt deel uit van Nedap's iD Cloud Platform, een verzameling SaaS-oplossingen waarmee retailers de zichtbaarheid en beschikbaarheid van hun voorraden kunnen optimaliseren.

Met iD Cloud Loss Prevention kunnen retailers en merken met behulp van RFID-technologie elk uniek item op belangrijke plaatsen in hun winkels traceren, zoals bij de kassa of de in- en uitgang. Het algoritme van iD Cloud Loss Prevention kan automatisch verdachte gebeurtenissen detecteren, zoals items die in grote hoeveelheden de winkel onbetaald verlaten, items die buiten de openingstijden de winkel verlaten of items die een grotere kans hebben om te worden gestolen.

Om diefstalbestrijding een waardig onderdeel van de omnichannel winkelervaring te maken is het belangrijk om verder te kijken dan alleen naar diefstalincidenten. Het algoritme van iD Cloud Loss Prevention herkent diefstal- en fraudepatronen. Hierdoor weten retailers en merken welke artikelen een hoger diefstalrisico hebben, en kunnen zij trends ontdekken die anders onopgemerkt zouden zijn gebleven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.