Ads Top

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy SmartTag2

Samsung lanceert wereldwijd de Galaxy SmartTag2. Dankzij het vernieuwde ontwerp kan het apparaat op meer manieren dan ooit worden gebruikt, belooft het bedrijf.

Met de nieuwe Lost Mode van de Galaxy SmartTag2 kunnen contactgegevens via een bericht worden ingevoerd. Vervolgens kan iedereen die een voorwerp vindt waaraan een Galaxy SmartTag2 is bevestigd, de tag scannen met een smartphone en direct het bericht en de contactgegevens van de eigenaar zien. Zo wordt een Galaxy SmartTag2 aan de halsband van een huisdier een handige manier om ervoor te zorgen dat het huisdier altijd het telefoonnummer van de eigenaar bij zich heeft. Lost Mode werkt met elk mobiel apparaat met een NFC-lezer en een webbrowser.

Daarnaast heeft de Galaxy SmartTag2 een verbeterde Compass View-functie, die de richting en afstand van de Galaxy SmartTag2 ten opzichte van de gebruiker aangeeft. Deze functie is beschikbaar op elke Galaxy-smartphone die ultrabreedband (UWB) ondersteunt, zoals de Galaxy S23 Ultra.

De SmartThings Find-app is ook verbeterd. Nieuw geregistreerde Galaxy maken een snelkoppeling in de app, waardoor SmartThings Find sneller start. Ook heeft de app nu kaartweergave op volledig scherm en een intuïtieve interface, voor een nog betere gebruikservaring.

De energiebesparende modus moet de batterij verlengen zonder het zicht op de voorwerpen te verliezen. Dankzij de energiebesparende modus gaat de batterij van de Galaxy SmartTag2 nu tot 700 dagen mee, meer dan twee keer zo lang als eerdere Galaxy SmartTag-modellen. Zelfs in de normale modus is de levensduur van de batterij nu uitgebreid naar 500 dagen.

De Galaxy SmartTag2 heeft een IP67-classificatie voor water- en stofbestendigheid. Hierdoor kunnen items in uitdagende situaties worden gevolgd, bijvoorbeeld bij outdoor-activiteiten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.