Ads Top

Businesscard eerste OV-chipkaart om Greenwheels auto's mee te openen

Greenwheels en NS maken bekend meer samen te gaan werken. Greenwheels verwacht met name dat zakelijke reizigers vaker voor de trein zullen kiezen en wil hier graag een bijdrage aan leveren in de vorm van een Greenwheels-aanbod voor klanten met een NS Business Card. Houders van deze kaart kunnen op de grotere NS-stations een Greenwheels auto huren om naar hun eindbestemming te reizen. Hiermee wordt het voor zakelijke reizigers nog aantrekkelijker om de trein te nemen. De Greenwheels auto's zijn tevens te openen met de OV-chip op de NS Business Card. De zakelijke reizigers van NS hebben zo direct toegang tot Greenwheels auto's op NS-stations en op ruim 1250 straathoeken.
Dit sluit perfect aan op de maatregelen om het slimmer werken en het reizen naar het werk anders in te richten.Vanaf nu is het voor persoonlijke NS-Business Card houders mogelijk om naast de trein, taxi en OV-fiets/scooter ook Greenwheels te pakken. De factuur gaat rechtstreeks naar de werkgever, dus de kaarthouder heeft geen rompslomp met declaraties.
Greenwheels auto's staan op 1250 staathoeken, deze zijn verdeeld over de 80 grootste steden van Nederland, maar ze staan ook op bijna alle intercity-stations. Alle auto's staan vaste gereserveerde parkeerplaatsen, wat in drukke stadscentra erg handig kan zijn. De zakelijke reiziger kan zelf tot 1 minuut voor vertrek een auto reserveren en direct wegrijden. Al ruim 10 jaar is Greenwheels een ketenpartner van de NS.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.