Ads Top

Nieuwe versie StreepjescodeScanner

Sinds deze week is versie 2.0 van de populaire StreepjescodeScanner iPhone-applicatie beschikbaar. De app gebruikt de camera van de iPhone om producten te scannen en meteen de prijs bij diverse online shops weer te geven. Bijzonder handig als je in de winkel staat en wilt weten of een product online wellicht voor een lagere prijs te koop is. De nieuwe versie toont meer producten bij meer shops, maar bevat ook nieuwe functionaliteit. StreepjescodeScanner 2.0 is gratis te downloaden in de Apple App Store.
Met de StreepjescodeScanner iPhone applicatie vind je eenvoudig Nederlandse online aanbieders van allerhande producten. Druk op de knop "scannen", richt de camera van de iPhone op de streepjescode van een product en je krijgt direct een overzicht van online shops met prijzen. De streepjescode van een product niet bij de hand? Je kunt ook eenvoudig zoeken door (een gedeelte van) de merk- en/of productnaam in te voeren.
Na het zoeken krijg je niet alleen een overzicht van Nederlande online shops die het betreffende product verkopen, je kunt ook direct verder zoeken via bekende vergelijksites als Kieskeurig.nl, Beslist.nl en Hardware.Info. Door in normale winkels producten te scannen, weet je zo zeker dat je nooit te veel betaalt. Juist doordat de StreepjescodeScanner Nederlandse shops toont, is de app handiger dan de vele buitenlandse scan applicaties.
StreepjescodeScanner werkt met uiteenlopende producten, waaronder boeken, CD's, DVD's, elektronica, hardware, software en zo verder. De applicatie is uitdrukkelijk nog niet geschikt voor supermarktproducten. De app toont prijzen van honderden onlineshops, waaronder bekende namen als Bol.com en Wehkamp.nl.
Versie 2.0 van de StreepjescodeScanner biedt naast ondersteuning voor normale streepjescodes ook ondersteuning voor QR-codes. De nieuwe versie van de applicatie houdt verder ook een lijst met eerder gescande codes bij en heeft een pagina met dag- en weekaanbiedingen van populaire online shops.
De StreepjescodeScanner is inmiddels al meer dan 250.000 keer gedownload in de App Store. Vele consumenten hebben dankzij deze applicatie al korting weten te bedingen in winkels.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.