Ads Top

Versie 2.0 van StreepjescodeScanner

Sinds deze week is versie 2.0 van de populaire StreepjescodeScanner applicatie beschikbaar voor Android smartphones. De populaire app (meer dan 250.000 downloads!) gebruikt de camera van het toestel om producten te scannen en meteen de prijs bij honderden online shops weer te geven. Het grote verschil tussen de StreepjescodeScanner en de verschillende gelijksoortige apps is dat de StreepjescodeScanner Nederlandse online shops toont. Bijzonder handig als je in de winkel staat en wilt weten of een product online wellicht voor een lagere prijs te koop is. De nieuwe versie toont meer producten bij meer shops, maar bevat ook nieuwe functionaliteit. StreepjescodeScanner 2.0 is gratis te downloaden in de Google Android Market.
Met de StreepjescodeScanner applicatie vind je eenvoudig Nederlandse online aanbieders van allerhande producten. Druk op de knop "scannen", richt de camera van het toestel op de streepjescode van een product en je krijgt direct een overzicht van online shops met prijzen. De streepjescode van een product niet bij de hand? Je kunt ook eenvoudig zoeken door (een gedeelte van) de merk- en/of productnaam in te voeren.
Versie 2.0 van de StreepjescodeScanner biedt naast ondersteuning voor normale streepjescodes ook ondersteuning voor QR-codes. De nieuwe versie van de applicatie houdt verder ook een lijst met eerder gescande codes bij en heeft een pagina met dag- en weekaanbiedingen van populaire online shops.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.