Ads Top

Logistieke controle via een PDA

De MODAT-328 van IEI is een multifunctioneel apparaat dat 1D/ 2D barcode scanning en Radio Frequency IDentification (RFID) ondersteunt. De MODAT-328 is voorzien van een 2.8 inch TFT LCD met touch screen.
RFID is een technologie die gebruik maakt van een radiosignaal om goederen, voertuigen, dieren of mensen te laten identificeren door apparaten. Hierbij worden RFID-chips (ook wel tags genoemd) toegepast, die worden ‘uitgelezen’. RFID-tags worden voornamelijk ingezet in de logistieke sector.
Naast RFID heeft de MODAT-328 diverse mogelijkheden voor het inlezen van barcodes. De ingebouwde barcode scanner werkt samen met warehouse management software, wat tal van logistieke mogelijkheden biedt. De PDA is voorzien van een 3 megapixel CMOS-camera met een high power LED zaklamp.
In combinatie met mobile computing en web-technologie biedt de RFID-technologie een oplossing voor real-time registratie en beheer van activa. Geïntegreerd met diverse RFID-lezers levert de MODAT-328 een complete set tools dat het papierwerk zeer beperkt en adequaat goederen identificeert op aanwezigheid. Hiermee wordt handmatig invoeren van gegevens verleden tijd. De RFID-lezer module ondersteunt standaard ISO/ IEC 14443A, 14443B en 15693 (smart label).
De MODAT-328 is in staat om snel gegevens te verzamelen en een database met inventaris op te bouwen. Samen met de warehouse management software, kunnen managers of beheerders snel de hoeveelheid benodigde ruimte en de meest efficiënte opslag van goederen berekenen. Met de zeer gedetailleerde up-to-date informatie verkregen via de MODAT-328, kunnen beslissingen snel en doeltreffend worden genomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.