Ads Top

Nedap gaat in zee met Desigual

Nedap Retail uit Groenlo heeft een omvangrijk contract getekend met de Spaanse keten Desigual. Het wereldwijd bekende modemerk ziet grote voordelen in de elektronische RF/RFID-technologie (Radio Frequentie Identificatie) van het Nederlandse Nedap om diefstal in zijn winkels tegen te gaan. Na een proef van enkele maanden heeft het bedrijf besloten om met Nedap in zee te gaan voor de beveiliging van kleding in alle eigen winkels.
Hiermee neemt Nedap een voorschot op het groeiende belang van RFID in de retailomgeving maar houdt oog voor de uitdagingen die gepaard gaan met de integratie van RFID in de dagelijkse praktijk.
Nedap's missie is om een praktische en toekomstgerichte partner voor retailers te zijn. Conform de bedrijfsfilosofie - het leveren van 'technologie die ertoe doet' - richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van allerlei innovaties die het gebruik van RFID in de detailhandel kunnen vergemakkelijken. Een voorbeeld hiervan is de ID Hand, een handlezer waarmee het opnemen van de voorraad op de winkelvloer sneller en betrouwbaarder wordt.
Nedap gaat alle nieuwe Desigual winkels voorzien van combinatiesystemen (RF/RFID EAS) en de systemen in de bestaande winkels vervangen door Nedap beveiligingspoorten, die zowel RF als RFID functionaliteiten ondersteunen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.