Ads Top

Ook PLUS met zelfscanning

In navolging van zelfscan-integratieprojecten in Nederland bij andere retailorganisaties, start PLUS in de maand oktober met zelfscanning. De Mobile Shopping Experience-oplossing van TOSHIBA TEC gaat live in een tweetal vestigingen van PLUS in respectievelijk Amersfoort op 3 oktober en in Mierlo op 17 oktober. Zelfscanning wordt geïntroduceerd op verzoek van klanten van PLUS. Zij gaven dit aan via het PLUS digitaal klantenpanel. Bovendien past deze extra service binnen de ambitie van PLUS om de beste service supermarkt van Nederland te zijn.
De zelfscanoplossing van TOSHIBA TEC is volledig online waardoor actuele aanbiedingen of prijswijzigingen meteen worden verwerkt op de mobiele handscanner. Het systeem werkt ook in combinatie met software van andere leveranciers wat de retailer volledige flexibiliteit geeft om het proces van scannen en betalen naar eigen wens in te richten.
PLUS kiest ervoor om klanten die gebruik maken van zelfscannen te laten afrekenen bij een speciale zelfscankassa. Hierdoor kunnen klanten profiteren van PLUS punten en loyaliteitsacties. Na het doen van de boodschappen overhandigt de klant de zelfscanner aan de caissière en rekent vervolgens af.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.