Ads Top

Nedap lanceert RFID Loss Prevention Academy

Nedap lanceert vandaag de RFID Loss Prevention Adacemy. Dit is een online leeromgeving die bestaat uit gratis cursussen, studiegidsen en vaardigheidstoetsen. Dit helpt retailers bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden, testen van kennis en aantonen van hun expertise op het gebied van dervingspreventie op basis van RFID-technologie. Dit stelt hen in staat de kracht van RFID toe te passen in hun anti-diefstalstrategie.

EAS op basis van RFID biedt real-time inzicht in wanneer en hoe items zoek raken. Dit komt doordat voorraad- en dervingsdata op individueel itemniveau worden gekoppeld.

Steeds meer retailers en merken kiezen RFID om inzicht te krijgen in hun voorraden op itemniveau. Dit zorgt voor optimale productbeschikbaarheid. De basis van de meeste RFID-implementaties is dat alle artikelen tijdens de productie worden voorzien van een RFID-label. Dit zelfde RFID-label wordt gebruikt voor voorraadbeheer en voor artikelbeveiliging. Alle goederen worden 100 procent beveiligd aan de winkel geleverd (bronbeveiliging), zonder dat er extra kosten worden gemaakt voor het aanbrengen van extra beveiliging op winkelniveau. Daarnaast maakt RFID het mogelijk omnichannel diensten zoals secured mobile checkout aan te bieden.

RFID voor dervingspreventie is ook beschikbaar als stand-alone optie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.