Ads Top

Sports Unlimited Retail gaat RFID uitrollen in 100 Perry en Aktiesport

Nedap kondigt aan dat de Nederlandse multibrand sportschoenen- en kledingretailer Sports Unlimited Retail (SUR), bekend van Perry en Actiesport, de Nedap !D Cloud-software heeft geselecteerd voor de RFID-uitrol naar hun 100 winkels in de Benelux. De uitrol begint in de tweede helft van 2020.

!D Cloud is een Software-as-a-Service oplossing die speciaal is ontwikkeld voor retail RFID-toepassingen en die retailers de snelste manier biedt om RFID te implementeren en hun voorraadnauwkeurigheid in de winkel te verbeteren tot meer dan 98 procent.

De uitrolbeslissing bij SUR werd voorafgegaan door een proof-of-concept in geselecteerde winkels om de effectiviteit, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid van de !D Cloud-oplossing te bevestigen. Voor de uitrol worden alle winkels uitgerust met de Nedap !D Cloud software en Zebra RFID readers.

De inzet van RFID bij SUR zal start gaan met het uitrusten van alle eigen goederen met Avery Dennison RFID-labels tijdens de productiefase, het zogenaamde source tagging-proces. Daarnaast worden artikelen met een RFID-label van merken als Asics en Nike toegevoegd aan dit project. Het is de ambitie van SUR om alle toonaangevende merken toe te voegen, om zo volledige zichtbaarheid van de voorraad te hebben, ongeacht het merk of waar het artikel zich bevindt in de supply chain.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.