Ads Top

Nieuwe NFC-technologie in gitaar plectrums

Gitaristen slaan een nieuwe weg in met de komst van interactieve NFC-plectrums. Na een ontwikkeling van ruim vier jaar is het EigenPlectrum gelukt om een NFC-chip te integreren in een gitaar plectrum.

Het is mogelijk om de plectrums te scannen met je mobiele telefoon, waardoor gebruikers toegang kunnen krijgen tot exclusieve toegang van een band of artiest. Denk hierbij aan videoclips, backstage beelden, direct het nieuwste album beluisteren en nog veel meer.

Zelfs na aanschaf is het mogelijk om de content van de plectrums te wijzigen. Het is in de nabije toekomst ook mogelijk om de plectrums te gaan gebruiken als toegangsbewijs.

Het is mogelijk om de plectrums te scannen met je mobiele telefoon, waardoor gebruikers toegang kunnen krijgen tot exclusieve toegang van een band of artiest. Denk hierbij aan videoclips, backstage beelden, direct het nieuwste album beluisteren en nog veel meer. Zelfs na aanschaf is het mogelijk om de content van de plectrums te wijzigen. Het is in de nabije toekomst ook mogelijk om de plectrums te gaan gebruiken als toegangsbewijs.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.