Ads Top

Field Mobility Suite

Sigmax introduceert de Field Mobility Suite, de nieuwe generatie mobiele oplossing voor service & inspectieorganisaties. De Field Mobility Suite bestaat uit een handcomputer met intuïtieve software en stroomlijnt het werk van buitendienstmedewerkers ‘in het veld’ waardoor zij effectief hun werk kunnen doen.
De Field Mobility Suite versnelt processen op meerdere punten waardoor field service en inspectieorganisaties in staat zijn om effectief en uniform te opereren, zowel bij correctief en preventief onderhoud, instal¬latie- en montagewerkzaamheden als op¬names en inspecties. Het pakket reikt de buitendienst alle werkinstructies aan op een presenteerblaadje, voorkomt zo dat er kostbare tijd verloren gaat door vergissin¬gen en onwetendheid en zegt vaarwel tegen administra-tieve rompslomp. Op de handcomputer raadplegen buitendienstmedewerkers eenvoudig opdrachtoverzichten en details van de werkorder, registreren zij moeiteloos uren en verbruikte materialen en handelen zij opdrachten makkelijk af, eventueel voorzien van foto’s of de handtekening van de opdrachtgever. De Field Mobility Suite koppelt naadloos met de meest gangbare databases en ERP systemen; nadat de werkzaamheden zijn afgerond zendt de software de resultaten op de achtergrond direct door naar de backoffice voor verdere verwerking. Daarmee is gelijk ook alle administratie gedaan.
Het pakket is uit te breiden met een planningoplossing van Sigmax’ strategische partner ORTEC voor een optimale planning van zowel medewerkers als resources. Daarnaast zijn er modules beschikbaar voor het vast¬leggen van informatie en inspecteren, navigatie, track&trace en objecten- en locatieregistratie. Met deze laatste module registeren de buiten¬dienstmedewerkers de locatie van ob¬jecten, classificeren deze en koppelen het object aan een barcodesticker of RFID-tag. Bij een volgend bezoek weet de buitendienst precies waar alle objecten zich bevinden en welk materiaal nodig is voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt. Dat voorkomt onnodig heen en weer lopen naar de bus voor materialen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.