Ads Top

Snakeware lanceert ‘Lightcurb’ het beacon to web platform

Het nieuwe Beacon platform ‘Lightcurb’ maakt het mogelijk om objecten of locaties te koppelen aan websites en shops door gebruik te maken van Beacons. Met Beacons kunnen winkels, musea, of bijvoorbeeld ziekenhuizen relevante notificaties sturen naar mensen in de buurt die een smartphone hebben. Echter, tot nu toe was daar altijd de specifieke app van de desbetreffende organisatie voor nodig. Met de introductie van Lightcurb behoort dit tot het verleden. Lightcurb werkt als een Beacon manager en koppelt deze direct aan elk gewenst webadres.

Bij Snakeware gelooft men dat web de toekomst is en niet de app. Niet voor alles een app downloaden in de Google play of App Store voor interactie met bijvoorbeeld Beacons. Nee, gewoon direct interactie via notificaties en directe webcontent via de kracht van de browser.

Lightcurb bestaat uit verschillende abonnementen waarbij je de Lightcurb Manager, Lightcurb App en Point Of Sale materiaal krijgt. Voor slechts 3 euro per maand koppel je met Lightcurb Basic al bestaande Beacons zoals die van Estimote of Kontakt aan het web. Met Lightcurb Advanced beschik je direct over een Lightcurb enhanced Beacon. Deze versie is er vanaf 5 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.