Ads Top

Nederlands ticketingbedrijf maakt einde aan papieren festival ticket

Als eerste ticketingbedrijf wereldwijd kondigt Your Ticket Provider tijdens Amsterdam Dance Event de lancering van NFC -ticketing aan. Deze nieuwe technologie is beschikbaar voor alle festival- en evenementbezoekers die via het ticketingplatform een kaartje aanschaffen.

Het meest interessante aan deze functionaliteit is dat het printen van festivalkaartjes overbodig wordt en dat ticketkopers sneller het evenement kunnen betreden. Deze nieuwe manier van inchecken op een festival, zal officieel tijdens het Amsterdam Dance Event worden gelanceerd.

Aanleiding voor de ontwikkeling van NFC-ticketing (Near Field Communication) is de hoeveelheid papieren tickets die de Utrechtse Scale-Up op ieder festival in de prullenbakken ziet verdwijnen.

Met de lancering van contactloze entree wordt het printen van tickets overbodig en hoeft een bezoeker met een mobiel ticket niet meer op zoek naar zijn ticket; een festival betreden binnen 1 seconde in plaats van de gemiddelde 14 seconden op de mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.