Ads Top

F&F Clothing van Tesco implementeert Nedap RFID-technologie

De Britse retailer Tesco is een samenwerking aangegaan met Nedap voor de levering van RFID-lezers ten behoeve van de omvangrijke implementatie van RFID-technologie bij F&F Clothing in 550 winkels in het Verenigd Koninkrijk. Na een succesvolle aanbestedingsprocedure die onder meer bestond uit een pilotfase, is Nedap geselecteerd voor de levering van de vaste RFID-lezers voor inkomende goederen en het volgen van de verplaatsing van artikelen in de winkel.

RFID biedt F&F het benodigde overzicht over de inventaris om de traditionele problemen met betrekking tot voorraadnauwkeurigheid in de winkel tot een minimum te beperken en de beschikbaarheid van de producten in de schappen te verbeteren. Na voltooiing van de implementatie zet F&F de RFID-technologie in om ervoor te zorgen dat de voorraad in het systeem exact overeenkomt met de feitelijke voorraad. Zo worden nabestellingen op het juiste moment geplaatst en voorraadtekorten voorkomen. De RFID-oplossing is er volledig op gericht om de winkelervaring voor F&F-klanten te optimaliseren.

De op de vloer gemonteerde !D Gate RFID-lezers zijn in het goederenontvangstgebied geïnstalleerd en tussen het magazijn en de winkelvloer, voor een betrouwbare controle van de inkomende goederen en de bewegingen van de artikelen van het magazijn naar de winkelvloer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.