Ads Top

Conrad Electronic lanceert TheSmartWayOfLife.nl

Elektronicawebwinkel Conrad lanceert vandaag een nieuwe site die de consument op visuele wijze de verschillende mogelijkheden van het Internet of Things (internet der dingen) laat zien.

Je huis 'smart' maken, wordt dankzij TheSmartWayOfLife.nl voor iedereen bereikbaar. De bezoeker kan namelijk op de homepage een keuze maken: ben je een consument die kant-en-klare oplossingen wil? Een klusser die graag zelf dingen aan zijn smarthome tweakt? Of een zakelijke gebruiker? TheSmartWayOfLife.nl begeleidt al deze groepen stapsgewijs in het maken van de juiste keuzes.

Maar het blijft niet bij een website: The Smart Way Of Life wordt de basis voor uiteenlopende content om de consument op weg te helpen. Enkele toepassingen zijn het maken van oplossingsgerichte video’s en productdemonstraties met leveranciers. “We hebben inmiddels meerdere leveranciers gesproken en iedereen is enthousiast”, aldus projectleider Edo Tempelman. Ook particulieren zullen op korte termijn met hun ideeën voor een smarthome terecht kunnen bij Conrad.

The Smart Way of Life wordt uitgerold in vier landen, en naar verwachting worden dit er op korte termijn meer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.